Katern

Windows XP presentatie

Een introductie van dit nieuwe besturingsprogramma zal op de maandelijkse kontaktavond van de Computer Contactgroep Nieuwegein worden verzorgd door Robbin Bosch. De presentator is bevoegd docent voor Microsoft programmatuur en zal de nieuwe ontwikkelingen, die hierin opgenomen zijn, laten zien.

Omdat dit programma op nieuwe computers geleverd wordt, is het voor veel gebruikers een noodzaak, om er meer van te weten te komen. Ook voor mensen, die nu nog met een ander programma werken, zal het een leerzame avond zijn. Dit nieuwe programma is inmiddels als standaard ingevoerd, waardoor het binnen een halfjaar overal gebruikt zal gaan worden.

De kontaktavond wordt Vrijdag 8 maart gehouden in het buurtcentrum ’t Dok aan de Hoornseschans. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de aanvang van de presentatie is om 20.15 uur. De toegang is, ook voor niet-leden, gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren