Win twee kaarten voor: ‘Zout op mijn huid’

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook nu kunt u weer meedoen. De enige voorwaarde is dat u zich heeft aangemeld op onze wekelijkse nieuwsbrief. Fijne voorwaarden toch? En het kost u niets. Deze keer geven wij in samenwerking met DE KOM twee vrijkaarten weg voor de voorstelling ‘Zout op mijn huid’ die wordt gegeven op zaterdag 28 februari in DE KOM.

Over de voorstelling: In de jaren tachtig deed de erotisch getinte roman Zout of op mijn huid het nodige stof opwaaien, door de expliciet seksuele toon. Inmiddels is het boek van de Franse schrijfster Benoîte Groult uitgegroeid tot een literaire klassieker. Het verhaal gaat over de liefde tussen een intellectuele Parisienne en een typisch Bretonse visser. De verschillen zijn groot, maar de aantrekkingskracht is nog groter. Wat begint als pure lust, groeit uit tot meer.

Beantwoord de volgende vragen vóór woensdag 25 februari aanstaande en maak kans op deze mooie prijs. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaar of winnares. Veel succes!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren