Win kaarten voor sterrendiner in Nieuwegein

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook deze maand kunt u weer meedoen. Dit keer geven wij in samenwerking met het NBC Congrescentrum twee kaarten weg voor een uniek diner met muziek op donderdag 5 juni in het NBC.

Een avond om nooit meer te vergeten, want er staat iets bijzonders te gebeuren in Nieuwegein, iets wat nog nooit eerder is gedaan. Een Pop-Up restaurant voor een dag. Voor een keer zal de Grand Hall van het NBC worden omgetoverd tot een restaurant, niet zomaar een restaurant maar een restaurant op sterrenniveau en u kunt er bij zijn!

Directeur Justin van Hooijdonk van het NBC: ‘Tijdens deze avond zullen wij de gasten op een culinaire en muzikale reis meenemen die nog lange tijd zal bij blijven. Dat doen we niet alleen, samen met Karl van Baggem, Patron Cuisinier van Sterren Restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin en Sonny Hoogwerf, leadzanger van de meest veelzijdige showband van Nederland.’

Ga hier naar de prijsvraag en beantwoord de vier vragen vóór maandag 2 juni en maak kans op twee kaarten. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein een winnaar. Veel succes!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk