Win een etentje bij Happy Italy in Nieuwegein voor 4 personen!

Ben jij klaar voor een gezellig etentje in Nieuwegein? De Digitale Stad Nieuwegein presenteert met trots een mooie kans om dat te winnen bij Happy Italy. Jij kunt dit geweldige etentje nu dus winnen voor jou en drie vrienden.

Happy Italy

Trakteer jezelf en je vrienden of familie met een onvergetelijke avond vol lekkere gerechten en een gezellige sfeer. Of je nu houdt van een klassieke Margherita, een verrukkelijke pasta of een lekkere sweet pizza, Happy Italy heeft voor ieder wat wils. Happy Italy is geschikt om met het hele gezin te bezoeken.

De nieuwste Happy Italy is gevestigd op een centraal gelegen plek in het vorig jaar geopende Foodcourt langs de A27. Het nieuwe restaurant biedt een ruime hoeveelheid zitplaatsen (zowel binnen als buiten), variërend van knusse tafeltjes voor twee tot comfortabele banken waar je gemakkelijk met een grote vriendengroep of de hele familie aanschuift. Er is ook een toffe speelhoek waar kinderen zich lekker in kunnen uitleven. Het is ook mogelijk om bij Happy Italy een kinderfeestje te vieren.

Deelnemen aan onze prijsvraag kan tot maandag 31 juli aanstaande. De prijs is ter waarde van € 100,- en is niet inwisselbaar voor contant geld. Ga hier naar onze prijsvraag, vul de juiste antwoorden in en dan maar afwachten!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk