Win een digitale camera met …… afval

Iedereen heeft dagelijks met afval te maken. Wat gebeurt er allemaal mee en wat wordt ervan gemaakt? En wat doe jij met dat afval? Misschien heb jij wel een waanzinnig nieuw idee om met het gescheiden afval om te gaan. Upload daarom jouw originele foto of filmpje van jouw idee, ga naar het deelnameformulier en zet ze erop. Misschien win jij wel een digitale camera. De wedstrijd loopt van 29 september tot en met 31 december 2012.

Met de foto- en filmwedstrijd ‘Meer doen met afval’ willen de Utrechtse gemeenten, waaronder Nieuwegein, hun inwoners, jong en oud, op een leuke manier vragen na te denken over het belang van afvalscheiding en recycling. Ook kunnen scholen deelnemen aan het lesprogramma ‘Doe meer met afval’. Per Utrechtse gemeente buigt een deskundige jury zich over alle inzendingen. Er zijn vier categorieën:

fotografie t/m 14 jaar
fotografie vanaf 15 jaar
film t/m 14 jaar
film vanaf 15 jaar

De inzenders met de beste, leukste, grappigste, mooiste en meeste originele foto’s of filmpjes over afval, afvalscheiding en/of recycling winnen een digitale camera.

Verder is er voor deze foto- en filmwedstrijd een publieksprijs in het leven geroepen. Vanaf 1 november 2012 kan iedereen op de campagnewebsite stemmen op de foto en film die zij het beste, meest origineel of leukste vinden. De makers van de foto en film met de meeste stemmen winnen de publieksprijs. Hou de website in de gaten en breng vanaf november je stem uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren