Win 2 kaarten voor de voorstelling van A.J. Kwak

Met grote regelmaat kunt u leuke prijzen winnen op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze maand kunnen de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein kans maken op 2 kaarten voor de voorstelling van Alfred Jodocus Kwak (5+). Deze voorstelling is op woensdagmiddag 13 februari aanstaande en begint om 15.00 uur.

Alfred Jodocus Kwak is al ruim dertig jaar razend populair over de hele wereld. Het grappige en muzikale eendje waggelt vrolijk door het leven. Geestelijk vader Herman van Veen schreef en regisseert dit spannende muzikale avontuur, waarin Alfred misschien wel voor het grootste raadsel van zijn leven komt te staan. Muziektheater voor de hele familie, uitgevoerd door jonge talentvolle podiumkunstenaars en een band onder leiding van Marnix Dorrestein.

Beantwoord de volgende vragen vóór woensdag 6 februari en maak kans op twee kaarten voor de voorstelling ‘Vader’ op 13 februari in De Kom. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaar. Veel succes! Klik hier om naar de prijsvraag te gaan

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk