Wijziging Saltro-locaties Nieuwegein

Om optimale zorg dicht bij de patiënt te brengen, voert Saltro per 2 februari 2015 een aantal wijzigingen door in haar onderzoekslocaties in Nieuwegein. Samen met huisartsen laat Saltro zorg en dienstverlening feilloos aansluiten op de behoeften in de wijk. Zo zal Saltro een nieuwe locatie openen in Gezondheidscentrum Batau aan de Nedereindseweg 405 waar u iedere werkdag terecht kunt voor bloedprikken en sluit de locatie op Luifelstede 42-56.

Voor lichamelijk onderzoek (functieonderzoek) kunt u naar Gezondheidscentrum De Schans en voor echografie naar Gezondheidscentrum Zorgplein Zuid aan de Ratelaar 38B. Vanwege de sluiting van de locatie op de Luifelstede, verruimt Saltro de openingstijden van de locatie in Gezondheidscentrum De Schans aan de Zoutkamperschans in Fokkesteeg. Klik hier voor de saltro-locaties per 2 februari 2015.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren