Wijkschouw Galecop 2014

Op 13 mei 2014 organiseren Stichting Wijkoverleg Galecop en de gemeente weer een wijkschouw. Tijdens de wijkschouw fietsen de leden van het wijkoverleg met de wijkwethouder, wijkagente, wijkmanager en u? Een route die gaat langs alle mogelijke problemen, kansen, ongemakken, wensen, onveilige situaties of anderszins in de wijk Galecop.

Iedere bewoner / belanghebbende in de wijk wordt uitgenodigd om onderwerpen voor de wijkschouw aan te melden via het mailadres: wijkoverleggalecop@gmail.com. (Uw reactie graag uiterlijk op 25 april sturen) Wilt u zelf deelnemen aan de wijkschouw op dinsdag 13 mei. Graag laten we weten of u een broodje mee eet en mee fietst. Om 17.30 uur wordt verzameld in ‘De Boog’ om een broodje te eten.

18.00 uur is het vertrek om de route te fietsen. Prognose eindtijd: tussen 20.00 uur en 20.30 uur. Na de wijkschouw wordt iedereen geïnformeerd omtrent de uitkomst / bevindingen inzake het ingediende onderwerp.
Voor incidentele klachten zoals losse stoeptegels, kapotte verlichting, e.d. kunt u de servicelijn van de gemeente bellen: 14030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk