Wijkschouw Galecop

Evenals voorgaande jaren wordt door stichting wijkoverleg Galecop (SWOG) ook dit jaar weer een wijkschouw georganiseerd. Dit in samenwerking met de gemeente Nieuwegein. Tijdens deze wijkschouw fietsen de wijkwethouder, wijkagente, wijkmanager en bewoners een route door de wijk.

Het is de bedoeling om aandacht te vragen voor mogelijke problemen, kansen, ongemakken, wensen, onveilige verkeerssituaties of anderszins in onze wijk Galecop. Het gaat erom of u een situatie weet wat u verbeterd wilt zien in de wijk Galecop. In dat geval is het natuurlijk het beste als u ook mee fietst.

De datum van de wijkschouw is 21 juni aanstaande. Het verzamelpunt voor de fietstocht is om 17.30 uur bij Brasserie Smaak en Stijl aan de Galecopperzoom 5 (naast het petanque centrum) Om 18.00 start de fietstocht na het eten van een broodje. De tocht duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Iedere bewoner / belanghebbende wordt uitgenodigd om onderwerpen voor de wijkschouw aan te melden via het emailadres wijkschouw.swog@gmail.com. Uw reactie graag uiterlijk voor 17 mei. Laat u dan ook weten of u zelf mee fietst en of u een broodje mee eet. Zo kunt u bij uw eventuele onderwerp toelichting geven. Na de wijkschouw wordt iedereen geïnformeerd omtrent de uitkomst, bevindingen en eventuele aanpak inzake het ingediende onderwerp. De wijkschouw is niet bedoeld voor incidentele klachten zoals losse stoeptegels, kapotte verlichting e.d. daarvoor kunt u se servicelijn van de gemeente bellen: 14030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk