Wijkplatform Galecop zoekt nieuw bestuur

Wil jij jouw bestuurscapaciteiten inzetten voor een mooie wijk? Hecht jij ook aan een fijne woonomgeving? Vind je het leuk om samen te werken met andere Galecoppers aan een gezellige wijk? Ben je goed in netwerken? Dan is het wijkplatform Galecop iets voor jou! Wijkplatform Galecop is op zoek naar een nieuw bestuur.

Het wijkplatform Galecop vervult een belangrijke rol in de wijk als schakel tussen bewoners en allerlei partners zoals gemeente, politie en welzijnswerk. Daarnaast ontvangt zij jaarlijks subsidie voor activiteiten van bewoners in de wijk die ten goede komen aan de leefbaarheid. De leden van het wijkplatform bepalen met elkaar waar het geld aan besteed wordt. Uit de laatste bewonersenquetes blijkt dat veel Galecoppers zich betrokken voelen bij de wijk en wel iets willen doen voor hun buurt. In het project Galecop Geweldig werkt het wijkplatform samen met partners om activiteiten in de wijk te stimuleren die gericht zijn op gezond opgroeien en ouder worden. Dit project is een mooie kans voor het nieuwe bestuur om het netwerk in de wijk verder uit te bouwen en te versterken.

Het wijkplatform is op zoek naar een nieuwe manier om haar rol in de wijk te vervullen. Het wijkplatform gaat dit samen met de leden ontdekken, met de andere wijkplatforms in Nieuwegein en met een externe adviseur. Er worden nieuwe bestuursleden gezocht die zin hebben om hiermee aan de slag te gaan. De huidige penningmeester is bereid een tijdje door te gaan tot iemand anders zich aandient.

Meer informatie?
Heb je belangstelling? Wil je meer informatie? Neem dan voor 20 maart contact op met Bea Boogaard (penningmeester), tel 0654901182 of met Lya Jongeling, tel 0652273374 en kijk voor alle activiteiten in de wijk op www.degalecop.nl. Bekijk hier de profielschetsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren