Wijknieuws (Hoog)Zandveld & Lekboulevard weer on-line

Het Wijknieuws van het wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard (HZL) staat weer on-line. Ook deze maand weer boordevol met nieuws over uw wijk. Natuurlijk ook weer te downloaden op De Digitale Stad Nieuwegein.

Cobie Smith, voorzitter Wijkplatform HZL: ‘We zitten midden in de corona-crisis, een hele moeilijke tijd die ons allen raakt en waarvan we niet weten hoe de nabije toekomst eruit zal zien. De start van dit Wijknieuws was al in februari en omdat een aantal mensen al hadden meegewerkt zou het jammer zijn dit nu op de plank te laten liggen. Zo houden we jullie toch nog op de hoogte van andere zaken in de wijk.’

U leest in dit nummer o.a. over de partners van het Wijkplatform: de wijkcoördinator Kees, buurtverbinder Jaimy van het Buurtplein, Rick-Jan de wijkagent en Rens de BOA. Verder leest u ook over de prachtige uiterwaard de Bossenwaard én over een nieuw plan van het Wijkplatform met de werktitel TunnelVisie.

‘Namens het Wijkplatform wens ik iedereen heel veel sterkte toe en laten we hoop houden dat alle stilliggende activiteiten (ook die van de partners) op een niet al te lange termijn weer opgepakt kunnen worden’ aldus Cobie Smith. Lees hier het wijknieuws van april 2020.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk