Wijknetwerk Fokkesteeg zoekt DOEN-ers!

Terwijl de gebouwcommissie van het Wijknetwerk Fokkesteeg druk is met het ‘DENKwerk’ voor de Wijkhuiskamer in de wijk, zijn ze opzoek naar mensen voor het ‘DOENwerk.’ Wil jij helpen met het opknappen van de (wijk)huiskamer van Fokkesteeg? Meld je dan aan via het e-mailadres: info@fokkesteeg.nl. Vele handen maken licht werk. Liever sponsoren? Sponsoring in natura (materialen en/of mankracht) wordt zeer gewaardeerd.

Begin volgend jaar realiseert Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg een eigen huiskamer voor haar wijkbewoners. Dat is het wijknetwerk onlangs overeengekomen met Stichting Lister, de huurder en exploitant van La Caza aan de Hoornseschans 101 ion de wijk. De huiskamer krijgt een eigen plaats in het wijkhuis. De naam La Caza zal worden gewijzigd.

De (wijk)huiskamer aan de Hoornseschans 101 is er voor bewoners, door bewoners. Een gezellige ruimte voor ontmoetingen en activiteiten.

Afgelopen zomer heeft het Wijknetwerk Fokkesteeg een enquete gehouden onder de wijkbewoners naar hun wensen en behoeftes met de vraag: Wat mis je in de wijk.

Bovenaan stond bij de antwoorden, dat bewoners een gezellige ontmoetingsruimte cq een wijkhuis missen. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat mensen met jonge kinderen graag activiteiten willen in een wijkhuis. Verder willen bewoners graag activiteiten tegen eenzaamheid, nieuwe mensen ontmoeten en samen spellen doen. Dat gaat nu gerealiseerd worden, samen met de Stichting Lister en Stichting Balans.

One thought on “Wijknetwerk Fokkesteeg zoekt DOEN-ers!

  1. Jennifer de l'Isle

    Goedemiddag, ik wil hierbij mij graag aanmelden als vrijwilliger. Ik woon nu 2jaar in NIEUWEGEIN en bij ook cliënt bij Lister. Graag zou ik betrokken willen zijn bij deze activiteiten. Hoor graag van u.

    Vriendelijke groet,
    Jennifer de l’Isle telnr. 0621118701

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren