Wijkkrant weer on-line voor uw wijk

De wijkkrant voor de bewoners in Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk. Klik hier voor de wijkkrant.

Deze Wijkkrant verschijnt vierkeer per jaar en bevat persoonlijk nieuws en nieuws dat interessant is voor alle bewoners van en betrokkenen bij de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve. De Wijkkrant is een uitgave van Wijkplatform Zuilenstein.

De volgende Wijkkrant verschijnt in september 2019. Heeft u ook leuke berichten een redactioneel stuk? Stuur deze dan naar redactie@wijzijnelkaarsburen.nl. Inleveren van uw bijdrage kan vóór 1 augustus 2019. De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen te redigeren of niet te plaatsen om welke reden dan ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren