Wijkfeest Good-Hood Fokkesteeg

Op zaterdag 25 september van 11.00 uur tot 21.00 uur zal er op de Hoornse- en Rapenburgerschas het ‘Good-Hood Festival’ worden georganiseerd door het Evenementen Comité Fokkesteeg. Er komen: braderie, activiteiten binnen en buiten. Zoals lessen yoga, streetdance en computerles in het buurtcentrum. Dj’s zorgen middags voor de nodige muzikale ontspanning. Er zijn demonstraties: kickboxen en streetdance. In de avonduren is er een band, voor een hapje en drankje kun je terecht op het terras. Voor elk wat wils.
Het Evenementen Comité Fokkesteeg bestaat uit kapperszaak GoodLooks, cafetaria De Hoed, buurtcentrum ’t Dok, Supermarkt C 1000, Surinaams broodjeszaak Far Away en Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg. De Stichting Welzijn Nieuwegein geeft advies en ondersteuning. Voor meer informatie kun je terecht bij: info@good-looks.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren