Wijkfeest Galecop 25 jaar!

Galecop bestaat 25 jaar! Om dit te vieren organiseren wijkbewoners op zondag 9 september 2018 een wijkfeest met, voor en door de bewoners van de wijk Galecop. In de middag zijn er leuke en sportieve activiteiten voor alle leeftijden waarbij je mooie prijzen kunt winnen! Voor kinderen tot 7 jaar is er o.a. schminken, luchtkussen ballonenclown en domino groot. Vanaf 7 jaar is er o.a. een balanceboard, doelschieten, bowlen boogschieten en een hindernisbaan.

Vanaf 15 jaar is er o.a klimmuur, boogschieten, paalklimmen, polstok-slootje springen en een hindernisbaan. Voor ouderen is er petanque, sjoelen, blikgooien, dammen , rummikub en ringwerpen. We sluiten af met een heerlijke barbecue en een feestavond met DJ. Peter Douglas & Johnny Rosenberg zingen live muziek van Frank Sinatra & Michael Bublé.

Woon of werk je in de wijk Galecop kom dit 25 jarig jubileum met ons vieren! Inschrijven voor de activiteitenmiddag en meedingen voor een prijs is tijdens de middag zelf. Aanmoedigers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor de barbecue kunt u zich tot uiterlijk 3 september 2018 opgeven via galecop25jaar@gmail.com. Hiervoor geldt een eigen bijdrage € 5,- per persoon voor 12 jaar en ouder, Npas € 2,50 pp, en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. U kunt de bijdrage overmaken naar NL17 INGB 0008402921 tav Stichting Wijkoverleg Galecop o.v.v. BBQ Galecop 25 jaar. Of betaal contant bij Buurtplein Galecop.

Voor minder validen is vervoer heen en terug mogelijk. Informeer hier naar bij Buurtplein Galecop of mail naar galecop25jaar@gmail.com.

Programma:

13-13.30 Feestelijk opening door wijkwethouder Ellie Eggengoor
13.30-16 Activiteiten voor alle leeftijden
16-16.30 Gelegenheid tot opfrissen op locatie
16.30-17 Prijsuitreiking door wijkwethouder Ellie Eggengoor
17-21.30 Barbecue en feestavond met DJ en Douglas&Rosenberg

One thought on “Wijkfeest Galecop 25 jaar!

  1. Dick van der Geld

    Beste mensen, wij zijn de ouders en groot ouders van het gezin Losada-van der Geld wonen de in Martinus Nijhoffstraat in Nieuwegein wink Galecop. Wij, Kitty en Dick van der Geld, wonen zelf in Almere, maar zijn vaak bij onze kinderen in Nieuwegein. Wij hebben gisteren, Zondag 9 September, erg genoten van het vieren van het 25 jarige bestaan van Galecop. De organisatie heeft geweldig werk vervet, en wij hebben veel respect voor de wijze waarop alles verlies, met als hoogtepunten de bbq en het optreden van Douglas&Rosenberg, Kortom een geweldige zonnige Zondag waar we heel erg van hebben genoten!
    Grote complimented aan alle vrijwilligers en de mensen van de bbq harde werkers allemaal!
    Heel veel dank names de familie Losada-van der Geld en familie van der Geld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren