Katern

Wijkchallenge zomeravond voetbaltoernooi 2018

Ook dit jaar organiseert de Voetbalvereniging J.S.V. het Wijkchallenge zomeravondvoetbal toernooi. Het zomeravondvoetbal bij J.S.V. is gratis en voor iedereen van 35 en ouder! Je hoeft dus geen lid van JSV te zijn!

Het zomeravondvoetbal biedt 35-plussers de kans langer te voetballen. Het is een gezellige en sportieve activiteit voor volwassen mannen en vrouwen van 35+. In teams van 7 tegen 7 kun je heerlijk even bewegen. Gespeeld wordt op een half speelveld. Ook kan er onbeperkt worden gewisseld en is er geen buitenspelregel. Je kunt jezelf opgeven met een team, maar ook als individu. De volgende donderdag avonden zijn beschikbaar 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni. Op 5 juli wordt er voor de laatste keer gespeeld en kun je (tegen betaling) mee eten bij de BBQ.

Meedoen?
Wil je meedoen? Stuur een mail met je naam en contactgegevens naar sportid Esther Jansen e.jansen@merwestein.nl of naar de contactpersonen bij J.S.V Nieuwegein.: Edwin Vosmeer edwinvosmeer@ziggo.nl of Patrick Jansen patrick.jansen@wienerberger.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren