Wijkbrunch Galecop

Stichting Wijkoverleg Galecop (SWOG) organiseert zaterdag 25 juni aanstaande een wijkbrunch voor haar wijkbewoners. Als je mee wilt brunchen dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar de organisatie: wijkbrunch.swog@gmail.com. Ook kun je hier meer informatie opvragen over de brunch. De brunch wordt gehouden op de vlakke ruimte naast de flats bij de Jeu de Boule banen. Deelname is gratis.

De brunch start om 11.30 uur en het zal er om spannen wie de mooiste tafeltekening maakt. De SWOG zorgt namelijk voor een versierde omgeving maar de kinderen (en volwassenen) mogen zelf op de “papieren tafels” kleuren, schrijven en tekenen of op de Jeu de Boule banen gaan oefenen en spelen als zij genoeg gegeten/gekleurd hebben. Ook het trimstraatje kan eventueel als speelgelegenheid benut worden. Voor teken- en Jeu de Boule materiaal (speciaal voor kinderen) zal worden gezorgd.

De videograaf Jos van Vogelpoel van De Digitale Stad Nieuwegein zal een videoverslag maken van de brunch. Deze video kunt u dan terugzien op deze plek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk