Wijkbijeenkomst

Op 18 september van 19.00 uur tot 21.00 uur organiseert de gemeente Nieuwegein samen met het wijkplatform een informatieve bijeenkomst in Blokhoeve. Verzamelen op locatie: kruising Middelhoeve/Nederhoeve.

Wijkbewoners kunnen dan kennismaken met de kunstenaars Alphons ter Avest en Yasser Ballemans en hun reacties meegeven op het ontwerp. Alphons ter Avest gaat een beeld maken voor de damverbinding. Dit beeld wordt een landmark dat de aandacht trekt en ook vanaf de A.C. Verhoefweg te zien zal zijn. Langs de Middelhoeve gaat Yasser Ballemans op verschillende plekken sculpturen plaatsen die geïnspireerd zijn op vazen. In de sculpturen wordt beplanting aangebracht.

Het ontwerp zelf staat niet meer ter discussie, maar kleine aanpassingen kunnen de kunstenaars nog verwerken in het definitieve ontwerp. Ook worden dan de mogelijke locaties besproken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren