Wijkbewoners met wethouder Blom aan de BBQ

Bewoners van de wijken Doorslag en Stadscentrum/Merwestein kwamen woensdag 26 juni naar het vernieuwde buurtplein Doorslag voor een gezellige eetavond. Dit keer een barbecue. Wethouder Renée Blom sloot als BN’er (Bekende Nieuwegeiner) aan. Naast het serveren van het vlees was de avond er vooral voor ontmoeting en een gesprek met elkaar.

Begin dit jaar startte op initiatief van directeur Jan Joost Meijs van gezondheidscentrum De Roerdomp in samenwerking met MOvactor en de vrijwilligers van buurtplein Doorslag de eerste van 12 avonden ‘Koken met BN-ers’ (Bekende Nieuwegeiners). Wethouder Johan Gadella verzorgde in februari een wintermaaltijd van bratwurst und sauerkraut als alternatief voor de stoommaaltijd of maaltijdservice. Het samen koken en eten staat garant voor een gezellige buurtavond waar ontmoeting centraal staat en een lekkere en voedzame maaltijd geserveerd wordt.

Bewoners van de wijken Doorslag, Stadscentrum/Merwestein kunnen elke laatste woensdag van de maand samen eten in het buurtplein, Parelduiker 13. Op woensdag 31 juli staat de volgende avond gepland. Voor 7,50 euro per persoon is er een 2-gangen maaltijd inclusief drankje, waarbij voor U-pashouders en kinderen tot 12 jaar een korting geldt. Als vanwege beperkte mobiliteit vervoer lastig is, is het mogelijk om opgehaald en thuis gebracht te worden. Aanmelden kan bij MOvactor op telefoonnummer (030) 603 37 48 of bij buurtplein Doorslag op (030) 604 25 12) of per e-mail op activiteiten@movactor.nl. (uiterlijk 1 dag van tevoren).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk