‘Wie zit daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, woont, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Voor niets gaat de zon op, net zoveel mensen die ervan genieten, zijn er ook mensen die ernaar leven. Deze week was ik op bezoek bij de beheerder van de Fietsenstalling op Cityplaza, een bandje op pompen en dan de fiets elders parkeren. Ja, de mensen zijn zuinig sinds de Euro zegt de beheerder en dat is goed te merken. Hij blijft er gelukkig bij lachen en wacht dan rustig af op een volgende klant. Waar dat zonnetje al niet goed voor is!’ Klik hier voor de altijd vijf zelfde vragen die Wim deze week stelde.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren