‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, woont, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Het is zo leuk, rond lopen en kijken waar mensen mee bezig zijn en zeker nu het voorjaar is. Ouderen zijn bezig met de grote schoonmaak, tuinen worden opgeknapt en het lijkt wel of iedereen goed gestemd is. Iedereen lijkt wel op een vogeltje dat werkt aan zijn nest. Zo zag ik deze week iemand die al fluitend aan het zemen was en duidelijk genoot van het heerlijke weer. Toen ik hem vroeg of hij mee wilde werken aan dit portret stemde hij er ook gelijk mee in.’ Klik hier voor de altijd vijf zelfde vragen die Wim deze week stelde.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren