‘Wie sport daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij Zumba doe je fitness oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het betekent -snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er Zumba instructeurs, en wordt er Zumba kleding via speciale shops en internet verkocht. Instructeurs moeten een diploma halen om lessen met de naam Zumba te mogen geven. Brigitte is er een van, ze reisde zelfs af naar Amerika om daar haar kennis op te doen. Nu geeft ze dagelijks aan vele belangstellenden Zumba fitness en zijn er zelfs door RTL4 opnames gemaakt. De creator van Zumba was deze week even in Nieuwegein om er een Masterclass te geven. Natuurlijk ging Brigitte met hem op de foto!’ Klik hier voor de 5 altijd vaste vragen en ……. de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren