Wie nomineer jij voor het Jongerenlintje De Doorslag?

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die iets bijzonders hebben gedaan voor de stad. Al 11 jongeren uit Nieuwegein ontvingen de afgelopen jaren het jongerenlintje De Doorslag. Naast deze eretitel en oorkonde krijgen de jongeren ook een tegel met hun naam erop die langs het water De Doorslag liggen. De wervingscampagne Wie nomineer jij? voor de volgende editie is weer gestart.

Het gaat om jongeren die zich vrijwillig en op een bijzonder manier inzetten voor Nieuwegein. Denk aan een jongere die een sponsorloop heeft georganiseerd voor een goed doel, een jongere die altijd mee helpt bij het verzorgen van de dieren op de kinderboerderij of een jongere die een dansgroep heeft opgericht voor andere kinderen. De commissie, onder leiding van de burgemeester, buigt zich over de voordrachten. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein, worden de jongerenlintjes uitgereikt.

Kent u een jongere die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons weten! Hieronder kunt u lezen hoe u een jongere kunt voordragen. Alle Nieuwegeinse jongeren tot en met 21 jaar kunnen worden voorgedragen. De jongere hoeft niet in Nieuwegein te wonen, als de activiteit of de bijzondere gebeurtenis maar wel met Nieuwegein te maken heeft. Inzenden kan tot 1 december 2016 bij Elsje Leurs, via e.leurs@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk