‘Wie loopt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, woont, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Ik begrijp dat ik niet de enige ben die geniet van het wekelijkse portret in “Ons Nieuwegein”. Regelmatig kom ik mensen tegen die me er op aanspreken en vragen zelfs om een langer verhaal, vooral de wat ouderen genieten er blijkbaar van en dat doet me deugd. Nadat ik uit het buitenland terugkeerde na er 15 jaar gewoond te hebben was het mijn moeder natuurlijk die me opving en me werkelijk het eerste jaar heeft doorgesleept. Ze is nu 87 jaar en ik bewonder haar steeds weer door haar doorzettingsvermogen en de energie die ze heeft.’ Klik hier voor de altijd vijf zelfde vragen die Wim deze week stelde en het vervolg van het verhaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!