‘Wie klimt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Deze week ontmoette ik een trotse moeder, die figuurlijk tegen een muur aanliep. Haar twee dochters, Evelien en Vera, hebben beiden de titel van kampioen in Lead Klimmen behaald. Uit enthousiasme heeft ze zelf ook besloten om de 16 meter hoge wanden van de sporthal in de Blokhoeve te beklimmen. Mountain Network in Nieuwegein biedt de mogelijkheid om moeilijke sportklimroutes te beoefenen. Nadat ze eerst angstaanjagend (maar gelukkig veilig) aan het plafond had gehangen heeft ze toch nog de 5 vragen kunnen beantwoorden.’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren