‘Wie is daar zo hartelijk in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Ellen Hazebroek.

Arend Bloemink: ‘Wat vliegt de tijd voorbij. Zeker wanneer ik een fotoafspraak heb bij Ellen Hazebroek. Ellen ontvangt me allerhartelijkst. Wanneer ze zich op een van haar favoriete plekjes op de bank heeft genesteld, ze zich heeft verontschuldigd voor de ‘rommel’ (ach… waar geleefd wordt daar kan het niet altijd opgeruimd zijn, tóch…?) en de poezen, nadat ze met mij hebben kennis gemaakt, zich in de nabijheid van ons hebben genesteld, steekt Ellen van wal. Al luisterend naar Ellen fotografeer ik haar. Een bewogen mens. Een bevlogen mens. Een mens met een open mind. Altijd in voor de dialoog. Niet oordelend vooraleer ze alle ins en outs kent…’

Klik op het cameraatje hieronder en maak nader kennis met Ellen wanneer zij de vijf, altijd dezelfde, vragen beantwoordt en begrijp waarom Ellen het ‘Portret van de Week’ is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk