‘Wie is daar een echte onderwijsman in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Frank Seller.

Arend Bloemink: ‘Een echte onderwijsman, dát is het Portret van deze Week: Frank Seller. Onderwijs genoten, onderwijs gegeven, onderwijs geadviseerd en, nu Frank de zeventig is gepasseerd, nog steeds betrokken bij het onderwijs. Niet meer vóór de klas. Nog wel eens ín de klas. Geen wonder dat Frank, toen ik hem de vraag voorlegde wáár hij gefotografeerd wilde worden, koos voor de nieuwste Nieuwegeinse school: de Brede School in Hoog Zandveld. Het werd een (voor mij althans) leerzame fotosessie waar Frank vol vuur en met veel expressie verhaalde van wat hem toen en nu bezig hield en bezig houdt in het onderwijs. Eén ding is mij daarin opgevallen: voor Frank is de leerling heel belangrijk!’

Klik op het cameraatje hieronder en leer uit Frank’s antwoorden op de vijf (altijd dezelfde) vragen onder meer waar hij tegenwoordig zo onderwijsgericht mee bezig is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk