Katern

‘Wie houdt daar Nieuwegeiners in goede conditie’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Jim Davids.

Arend Bloemink: ‘De laatste tijd ontmoet ik voor deze rubriek veel mensen die zich inspannen om ons, Nieuwegeiners, gezond te doen leven. Op allerlei manieren. Door ouderen te doen wandelen of gericht op hun leeftijd te doen sporten. Door scholieren op voor hen aantrekkelijke tijden spelenderwijs te laten bewegen. Door Nieuwegeiners uit te nodigen in sportinstellingen. Door Nieuwegeiners op persoonlijke basis te begeleiden en/of te motiveren te bewegen. Door het schrijven van een boek dat aan zet tot juist te leven.’

‘En dan is er de jonge Nieuwegeinse ondernemer die het Portret van déze Week is: Jim Davids. Een rasechte Nieuwegeiner die, in een voormalig kantoorpand, onlangs The Fitness Studio opende. Niet ‘zomaar’ een sportschool, maar een Fitness Studio waar een ieder die er aan zijn of haar conditie en gezondheid komt werken, altijd kan rekenen op persoonlijke begeleiding. En dat alles in een luxe ambiance. Bij binnenkomst van de Studio werd ik hartelijk door Jim ontvangen. Een prima kop koffie, een inleidend gesprek en dan gaan we fotograferen. Al fotograferend leidt Jim mij rond. En wat Jim zijn fitnessers belooft, die persoonlijke aandacht in een rustige en luxe sfeer, maakt hij tijdens onze fotosessie meteen waar. Een veelbelovend concept.’

Wie ben je? Mijn naam is Jim Davids (29). Ik ben de trotse eigenaar van The Fitness Studio in Nieuwegein. The Fitness Studio is een droom die werkelijkheid is geworden. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen fitter en gezonder te worden en om mijn passie voor sport over te dragen aan anderen. De meeste mensen vinden fitness niet leuk. Het is voor ons juist een uitdaging om dat gevoel te veranderen naar iets wat wèl leuk is. Denk hierbij aan het realiseren van persoonlijke resultaten, een gezellige sfeer, een compacte studio en veel luxe. Alle lessen worden aan maximaal 6 personen tegelijk gegeven. Zo behouden we het overzicht en kunnen we persoonlijke aandacht garanderen.

Wat doe je in het dagelijks leven? Naast het ondernemen ben ik een gelukkige vader en doe ik zo veel mogelijk met mijn gezin. Mijn vrouw en ik houden er van om naar een gezellige markt te gaan en ergens lekker te gaan eten. Tijd voor elkaar is iets waar we veel waarde aan hechten.

Hoe lang woon je al in Nieuwegein? Ik ben in Nieuwegein geboren en getogen. Aanvankleijk in Zuilenstein, later in Galecop. Tussendoor hebben we 3 jaar in Amsterdam gewoond, maar het voelt weer fijn om hier in de buurt te zijn.

Wat vind je van Nieuwegein? Nieuwegein is aan het evolueren. Het centrum wordt mooier en toegankelijker. Inwoners van Vianen en IJsselstein zullen Cityplaza gaan gebruiken als het ‘grote centrum’.

Wat kan er beter in Nieuwegein? Mensen meer bewust maken gezond te leven. Zo zag ik laatst dat een pizzeria op Cityplaza als marketingactie scholieren in hun pauze een pizza te doen eten. Persoonlijk vind ik dat echt NIET kunnen. Ik snap dat je omzet wilt genereren maar alsjeblieft niet ten koste van jongeren/kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk