Wie heeft poes Pien gezien?

Sinds 9 september is de 5 jaar oude poes Pien niet meer teruggekomen naar haar huis aan de Zeisterveste. Pien is zomers een buitenkat maar ‘s winters is ze ook graag binnen.

Pien is een cypers rode kat met een wit neusje, witte borst, witte voetjes aan haar voorpootjes en aan haar achterpootjes heeft ze witte laarsjes. Ze heeft een traanoogje, dat ze zelf goed schoon kan houden. Verder is Pien ook gechipt, wat u bij de dierenarts gratis uit kan laten lezen.

Deze rode kat wordt vermist in de wijk Fokkesteeg. Hebt u haar zien tijgeren in uw tuin of zit ze misschien opgesloten in uw schuurtje? Laat het Amivedi Nieuwegein weten. De eigenaren missen haar gezelligheid en willen niet dat haar iets overkomt. Meer informatie leest u op www.amivedi.nl en Amivedi Nieuwegein heeft ook haar eigen Facebookpagina. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren