‘Wie bedrijft daar politiek in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt?

Arend Bloemink: ‘Roelof-Jan de Wild. CDA-gemeenteraadslid. Een bestuurlijke klus die Roelof-Jan naast een drukke baan als adviseur en coach. Ik stel Roelof-Jan voor om hem, aan het begin van de week waarin de officiële opening van het eerste nieuwe deel van City Plaza inclusief ons nieuwe Stadshuis plaats vindt, te portretteren onderaan de Grote Trap in het nieuwste stuk City Plaza. En zo staat Roelof-Jan dan, gadegeslagen door niet begrijpende winkelinrichters, naar de gevel van het Stadshuis te glimlachen en draai ik met mijn camera om hem heen. Hij laat duidelijk merken blij te zijn met dit nieuwe Nieuwegein-Centrum. Terecht, mijns inziens.’ Klik op de button foto’s hieronder voor de vragen en de antwoorden op de 5 altijd dezelfde vragen aan deze jonge politicus.

Kent u iemand voor het ‘Portret van de week?’ Laat het ons weten. Stuur ons zijn of haar gegevens en wij nemen kontakt op met hem of haar. Volgende week de kunstenares Hana.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk