Whisky- en champagnedieven gezocht

In Nieuwegein steelt een stel voor enkele honderden euro’s aan sterke drank bij groothandel Sligro aan de Grote Wade. Dit gebeurt op woensdagmiddag 17 januari op industrieterrein De Liesbosch.

DIEFSTAL
De diefstal wordt later op de dag ontdekt wanneer een medewerker van de Sligro ziet dat een aantal flessen uit de winkelvoorraad zijn weggenomen, zonder dat deze door de kassa zijn geregistreerd. Uit de beelden blijkt waar de flessen zijn gebleven.

De gezochte personen

DADERS
Een man en vrouw stappen aan het begin van de middag de Sligro binnen. Ze hebben hun oog laten vallen op de drankafdeling. In totaal hebben de twee aan twintig minuten genoeg om hun keuze te maken en hun jassen te vullen met een aantal flessen. Vooral whisky en champagne genieten bij de twee de voorkeur. Na twintig minuten verlaten de twee de winkel, samen met ongeveer vierhonderd euro aan flessen drank.

SIGNALEMENT
De vrouw:
– blanke huidskleur
– normaal postuur
– donker haar in een staartje en een strakke scheiding in het midden
– rode gewatteerde korte jas, blauwe spijkerbroek

De man:
– lichtgetinte huidskleur
– normaal postuur
– donker kort haar, voorop kalend
– brildragend
– donkere jas, geruite sjaal, blauwe spijkerbroek

Weet u wie deze twee drankdieven zijn, meld dit dan via de tiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren