Wethouders openen KunstGein Podium

Woensdag 15 januari om 18.30 uur zullen de wethouders Hand Adriani en Hans Reusch het Kunstgein Podium openen. Het Podium, de plaats waar Stichting KunstGein sinds kort vertoeft, zit in het atrium van het Stadshuis in Nieuwegein. De ruimte straalt in een zee van licht, zo ook de kunstwerken van de vier kunstenaars, én de vier bestuursleden.

Vanaf 15 januari vinden de activiteiten van de stichting zoveel mogelijk in KunstGein Podium plaats met als voornaamste doel om kunstenaars een podium te geven hun werk te tonen en om mensen te interesseren voor kunst in de meest brede zin van het woord. Maandelijks is er een wisselende expositie, nu met werk van Joke Bijnsdorp en Marlous van Leersum – Sluijter, aangenaam gecombineerd met staande objecten van Meriam Schinkel en Anneke van den Wijngaard. De openingstijden van het Podium zijn: donderdag, vrijdag, zaterdag en op koopzondagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op de vrijdagavond is het Podium ook toegankelijk tot 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie over het Podium.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren