Wethouder Johan Gadella helpt bij benefiet diner

Dinsdagavond 16 januari jl. heeft wethouder Johan Gadella, raadslid Marianne Spalburg samen met ondernemer Hennie van der Heijden geholpen met serveren en opruimen bij een benefiet diner voor mensen die het (even) niet breed hebben. Het diner werd georganiseerd door PLUS Van Loon in hun kookstudio ‘Hapje Drankje’ aan het Nedereind in Nieuwegein. Caritas legde de verbinding met ongeveer 40 mensen voor wie het ‘samen buiten de deur eten’ een groots gebaar is. De gasten werden verdeeld over twee avonden en kregen gratis een heerlijk diner voorgeschoteld, ter plaatse bereid door Chef-kok Emile Hennink.

Wethouder Johan Gadella is enthousiast over dit initiatief. “Christ van Loon is een actieve, betrokken ondernemer die graag iets voor zijn buurt wil betekenen. Dat laat hij zien in daden. Niet voor niets werd hij vorig jaar verkozen tot ‘Ondernemer van het Jaar’ tijdens de Nieuwegein Awards. Met dit diner toont hij zijn maatschappelijke betrokkenheid. Hij haalt inwoners die vaak eenzaam zijn uit hun huis en bezorgt ze een heerlijke avond. De gasten genoten zichtbaar van het heerlijke eten en er kwamen gezellige gesprekken op gang. Het was leuk om samen met andere vrijwilligers mijn steentje hieraan bij te dragen.”

Christ van Loon, eigenaar van PLUS Van Loon, blijft bescheiden. “Wij vinden het ontzettend belangrijk om betrokken te zijn bij de omgeving, onze buurt en de mensen. Bijzonder mooi dat we dit kunnen doen! Wij hopen in de toekomst nog veel meer leuke activiteiten in onze kookstudio te organiseren. We willen nog meer het sociale middelpunt van onze wijk worden.”

One thought on “Wethouder Johan Gadella helpt bij benefiet diner

  1. John

    Nieuwe manier van stemmen trekken.
    Alleen maar eigen belang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren