Wethouder Ellie Eggengoor even in dienst voor Team KiKa Nieuwegein

Op Valentijnsdag heeft Ellie Eggengoor, wethouder Economie en Werk, geholpen tijdens de Valentijnsactie van The Good Food en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Samen hebben ze 200 (!) rozen door heel Nieuwegein langsgebracht. Team KiKa Nieuwegein nam de bezorgdienst van The Good Food over en kreeg hiervoor de bezorgkosten gesponsord.

Ellie Eggengoor: “Mooi om te zien hoe de inwoners van Nieuwegein de horeca en goede doelen blijven steunen; juist in deze tijd.” Tijdens Valentijnsdag bracht de wethouder, samen met Team KiKa Nieuwegein de lekkerste Streetfood gerechten naar geliefden in Nieuwegein.

‘Net zoals alle andere goede doelen is het moeilijk in deze tijd voor KiKa. Heel veel acties kunnen niet doorgaan. Dat betekent dat de inkomsten voor Stichting KiKa ook gering zijn. Dus is team KiKa Nieuwegein blij met zulke samenwerkingsverbanden. Immers, het doel van KiKa is nog steeds de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten van 75% naar 95%’ aldus Eric Martherus van Team KiKa Nieuwegein.

Onder de bestellingen werden ook nog leuke prijzen verloot en Valentijns rozen verkocht. Iedere roos had een nummer dat geluk en liefde bracht. Zo konden de klanten een romantisch bootreisje over de Lek winnen (wanneer het weer mag), een Sushi pakket, dinerbon voor twee personen, Senza plaid, tapas schaaltjes gevuld met lekkers en nog veel meer.

Alle prijzen werden gesponsord door ondernemers uit Nieuwegein. De opbrengsten, die nog niet bekend zijn, zijn volledig voor KiKa.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren