Katern

Werkzaamheden Wilhelminabrug in Vreeswijk

Combinatie PARK voert in opdracht van Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de Wilhelminabrug. De werkzaamheden starten op maandag 27 maart met het plaatsen van het ponton on- der de brug. Vanaf dinsdag 28 maart wordt er gestart met de werkzaamheden op het brugdek en is de brug afgesloten voor alle verkeer. Er is een omleidingsroute ingesteld.

Het gedeelte voor de voetgangers blijft aan 1 zijde toegankelijk. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk, maar naar verwachting is de brug uiterlijk zaterdag 1 april om 16.00 uur weer open voor het verkeer.

Busverkeer
Buslijn 65 en de buurtbus 565 rijden tijdens deze werkzaamheden niet de normale route. Lijn 65 rijdt niet door Vreeswijk. Haltes Berkstraat, Koninginnenlaan, Museumwerf Vreeswijk, De Werven en Constructieweg vervallen. U kunt gebruik maken van de halte Wiersdijk, Graaf Florisweg of Nijverheidsweg. Buurtbus 565 rijdt niet via haltes Graaf Florisweg, Wiersdijk en Berkstraat. De bus rijdt vanaf halte Leusderschans via de Wierselaan naar halte Koninginnenlaan en vice versa.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk