Werkzaamheden wijkverkeersplan Batau vertraagd

Op maandag 28 oktober 2002 is de uitvoering van het wijkverkeersplan Batau gestart. Inmiddels zijn een groot aantal verkeersremmende maatregelen op de Middenweide en in de omgeving van de Dukatenburg klaar. De uitvoering loopt echter niet meer volgens planning. Eerder is aangegeven dat het kruispunt Middenweide / Heemraadsweide begin februari zou zijn afgerond. Door de vorst is dit werk naar verwachting pas op 7 maart klaar. Hierdoor schuiven ook de werkzaamheden aan de andere kruispunten op.

Volgens de bijgestelde planning duren de totale werkzaamheden in Batau Noord nu tot medio mei. Daarna starten de werkzaamheden op het gedeelte van de Batauweg tussen de Nedereindseweg en de Wijkerslootweg met als belangrijkste onderdeel het aanbrengen van een rotonde op de hoek Batauweg / Noordstedeweg. De rotonde wordt na de bouwvakvakantie aangelegd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren