Werkzaamheden op de Ravenswade

Het overgrote deel van de werkzaamheden is inmiddels afgerond. Momenteel worden door KWS Infra de laatste resterende werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf zaterdag 4 april zijn dan alle infrastructurele werkzaamheden op het bedrijventerrein gereed.

Vanaf 30 maart tot 04 april wordt de Ravenswade voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Tijdens deze werkzaamheden zal er geen tot minimale hinder zijn voor het verkeer. KWS werkt zowel overdag als ’s nachts aan de vervanging van het asfalt op de Ravenswade. Overdag is een halve rijbaan op de Ravenswade beschikbaar en worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. ‘s Nachts worden de werkzaamheden uitgevoerd waarvoor een gefaseerde afsluiting noodzakelijk is.

In de nacht van maandag 30 maart op dinsdag 31 maart april is de Ravenswade in 2 delen afgesloten ten behoeve van freeswerkzaamheden. Het bedrijventerrein blijft gewoon bereikbaar via de aangegeven omleidingsroutes, aangeduid met gele borden.

Werkzaamheden di 31 maart t/m wo 01 april overdag
Overdag wordt het straatwerk langs het fietspad aangepast zodat het definitieve asfalt aangebracht kan worden. Om dit mogelijk te wordt de Ravenswade versmald, met tussen de Veldwade en de Grote Wade, éénrichtingsverkeer voor het verkeer vanaf de N408 richting De Liesbosch. Verkeer kan vervolgens via de Grote Wade richting de N408 of via de Veldwade naar de Ravenswade.

Werkzaamheden 01-02 april avond en nacht (18.00 – 08.00 uur)
vanaf 18.00 tot donderdag 02 april 08:00 zal de Ravenswade weer in 2 delen afgesloten worden. Tijdens deze afsluiting zal er geasfalteerd worden. Ook nu blijft het bedrijventerrein gewoon bereikbaar via de aangegeven omleidingsroutes.

Werkzaamheden donderdag 2 april overdag
Donderdags wordt de bocht van de Ravenswade tussen de Grote Wade en De Liesbosch aangepast, ook wordt de belijning aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden zal het verkeer in een om- en omregeling kunnen passeren. De uitgang van de Praxis zal toegankelijk blijven. Voor de fietsers geldt voor deze dag een omleiding, aangegeven met gele bebording.

Werkzaamheden vrijdag 3 april overdag
Vrijdag wordt als laatste het rode asfalt aangebracht op de fietspaden, inclusief belijning. Tijdens deze werkzaamheden worden ter plaatse verkeersregelaars ingezet om lokaal het verkeer in goede banen te leiden

Eindsituatie
Vanaf vrijdagavond 03 april is de Ravenswade geheel aangepast, zijn er veilige fietsoversteken en is de gehele Ravenswade voorzien van een nieuwe laag asfalt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren