Werkzaamheden in plandelen De Lamellen / Het Eiland

In opdracht van de gemeente zijn de afgelopen maanden diverse werkzaamheden uitgevoerd om delen van de wijk De Lamellen/ Het Eiland bouw- en woonrijp te maken. De komende periode zal nog een aantal werkzaamheden plaatsvinden. De bewoners hebben vorige week een buurtbericht hierover ontvangen.
Begin december is aannemer Plegt/Vos gestart met de bouw van het appartementencomplex Het Eiland langs de Middelhoeve. Voor dit bouwplan is vorig jaar door de rijksoverheid een zogenaamde ‘Van der Laan-subsidie’ toegekend, bedoeld om projecten als deze een laatste duwtje te geven en tot uitvoering te laten brengen. Omdat het bouwproces vanaf volgende maand in een ander stadium terecht komt en de aannemer meer ruimte nodig heeft, zal de huidige bouwplaatsinrichting langs de Middelhoeve wijzigen. Aannemer Florie & Van den Heuvel zal een deel van haar huidige bouwplaatsinrichting afstaan aan Plegt/Vos.Omdat de bouwplaatsinrichting voor Plegt/Vos vergroot zal worden, wordt langs de Bouwhoeve een parkeerstrook opgenomen bestemd als parkeerlocatie voor de werklieden. Voor de bewoners langs de Middelhoeve zal langs de bouwplaatsinrichting van aannemer Plegt/Vos een strook met parkeerplaatsen gerealiseerd worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren