Werken bij het NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum, een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie van Hooijdonk, zoekt enkele nieuwe medewerkers. Met 2 evenementenhallen van beide 1.800 m², 33 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteert het NBC Congrescentrum aan De Blokhoeve 1 in Nieuwegein zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events. Het team werkt hard om de gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen.

Klinkt dit als een team waar jij onderdeel van wil uitmaken? Dan komt dat goed uit, want het NBC Congrescentrum is op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende functie. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in de bediening of als eerste medewerker banqueting. Ook als je op zoek bent naar een flexibele bijbaan, kun je bij het NBC Congrescentrum aan de slag! De functies staan hieronder.

Bijbaan: allround medewerkers banqueting/events

We zijn op zoek naar meerdere parttime collega’s voor onze afdelingen events en banqueting. Allround horecatoppers die aan de slag willen in een van deze teams. Dus ben je op zoek naar een flexibele bijbaan, ben je gastgericht en heb jij de nodige spierballen? Dan hebben we wellicht een match! Klik hier voor de vacature.

Eerste medewerker banqueting
Ben jij in de vriendengroep altijd diegene die het overzicht bewaard tijdens een weekend weg? Weet jij steeds je hoofd koel te houden op de juiste momenten en heb jij de nodige spierballen? Mooi. Dan hebben wij een leuke fulltime baan voor jou als eerste medewerker banqueting. Lees hier de volledige vacature.

Medewerker bediening
Maak jij iedere maand kans op de award voor beste gastvrouw of gastheer? Heb jij oog voor detail en check jij altijd of de tafels wel volledig volgens de etiquette zijn gedekt? Dan zoeken wij jou als fulltime bedieningsmedewerker bij het NBC. Interesse? Lees dan de vacature.

Spoelkeuken medewerker
Ben jij flexibel inzetbaar en heb jij graag veel verantwoordelijkheden? Vind je het geen probleem om in de ochtenden of in de avonden te werken? Zorg er dan bij het NBC Congrescentrum voor dat al ons keuken- en culinair materiaal weer spik en span is. Je kunt bij ons fulltime aan de slag als spoelkeuken medewerker. Bekijk hier de vacature.

Meer informatie?
Wil je meer informatie ontvangen over het NBC Congrescentrum of over de vacatures? Stuur ons dan een mail via hrm@nbccongrescentrum.nl. Je kunt ons ook bellen of appen op het nummer 030 – 6026900.

De juiste collega’s werven wij graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren