Werkbezoek Wethouder v.d. Berg aan de Volksuniversiteit

De wethouder van Onderwijs, mevrouw Helen J. van den Berg, bracht maandagmiddag 17 januari 2011 een werkbezoek aan de Volksuniversiteit Nieuwegein (VUN). Tijdens dat bezoek werd zij door de voorzitter van de VUN, de heer Ben Weelink, en secretaris mevrouw Annette Kuipers, geïnformeerd over de volledig vernieuwde, full colour cursusgids met het nieuwe voorjaarsprogramma. Ook de maker van de nieuwe folder was aanwezig, de heer Martin Planken van Topshelf Media.
Wethouder mevrouw Helen van den Berg: "Het is mooi dat de Volksuniversiteit en Topshelf Media elkaar hebben weten te vinden en met gesloten beurs iets voor elkaar kunnen betekenen. De nieuwe cursusgids en de digitale nieuwsbrief van de Volksuniversiteit zijn daar goede voorbeelden van. Deze vernieuwingsslag maakt het voor alle geïnteresseerden nog makkelijker om de ontwikkelingen en het cursusaanbod te kunnen volgen en daar mag de Volksuniversiteit trots op zijn."Naast vertrouwde cursussen biedt de VUN diverse interessante nieuwe cursussen. De heer Ben Weelink, voorzitter van de VUN: "De elektronische nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Topshelf Media. Wij hebben dit bureau ontmoet tijdens de door Stichting Samen voor Nieuwegein georganiseerde Beursvloer Nieuwegein 2010. Daar brachten zij hun maatschappelijke betrokkenheid tot uitdrukking door het sluiten van niet minder dan zes deals, waaronder die met de VUN."

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren