Werkatelier Ruimte voor de Lek

Woensdag 25 augustus houdt de provincie Utrecht een tweede werkatelier over Ruimte voor de Lek. Deze bijeenkomst vindt plaats van 15.30 – 21.00 uur in Hotel Vianen aan de Prins Bernhardstraat 75 in Vianen. Alle bewoners uit de wijk Hoog Zandveld / Lekboulevard zijn hiervoor schriftelijk uitgenodigd. Andere belangstellenden zijn overigens ook van harte welkom. De bijeenkomst is een vervolg op het eerste werkatelier in juni in het NBC.
Net zoals tijdens de vorige bijeenkomst is er een doorlopend programma. In de algemene presentatie worden de bevindingen van de vorige bijeenkomst teruggekoppeld. Ook komen de uitgangspunten voor dit werkatelier aan de orde. Er is verder een informatiemarkt waar u vragen kunt stellen en uw gedachten of mening kunt geven. Daarnaast kunt u zich ter plaatse intekenen voor een werksessie in een kleine groep, waarbij met de kaart op tafel en onder begeleiding constructief gediscussieerd zal worden. Deze sessies van ca één uur worden doorlopend gegeven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren