Werk en Inkomen Lekstroom (WIL)

De afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Nieuwegein, gaat samenwerken met vier andere gemeenten: Houten, IJsselstein, Lopik en Vianen. Samen vormen ze de nieuwe regionale uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen Lekstroom (WIL), voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening. Op donderdag 2 mei is het zover en gaat WIL van start in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein.

Voor de deelnemers uit Nieuwegein verandert er niet veel. Tot 1 mei behouden zij hun huidige contactpersoon bij de gemeente Nieuwegein. Vanaf 2 mei gaat de nieuwe organisatie van start en staan de WIL medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. WIL is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur en bereikbaar op telefoonnummer 030 – 7022300. Op woensdag 1 mei is WIL in verband met de verhuizing voor het publiek gesloten.

Indien u een uitkering heeft, wordt deze overgemaakt op 29 april en is het uiterlijk op 2 mei op uw rekening bijgeschreven. Daarna ontvangt u uw uitkering op de 1ste van iedere maand. WIL is gevestigd in het Stadshuis van Nieuwegein, Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk