Wereldwinkel tekent huurcontract Stadshuis

Dinsdagmiddag 26 april tekenden Kees Verweij (voorzitter Stichting Wereldwinkel Nieuwegein) en Bert Lubbinge (loco-burgemeester van Nieuwegein) het huurcontract voor 75 vierkante meter winkeloppervlakte in het nieuwe Stadshuis, daarmee wordt de Wereldwinkel Nieuwegein één van de grotere vestigingen in Nederland. Dat betekent dat de Wereldwinkel Nieuwegein op 1 november aanstaande definitief verhuist naar het Stadshuis in de Binnenstad.
“De Wereldwinkel krijgt een grote nieuwe winkel op een fantastische locatie…” aldus een tevreden Kees Verweij. Loco-burgemeester Lubbinge zei blij te zijn met de Wereldwinkel als partner in het Stadshuis: “… een aanwinst voor het Stadshuis én voor de Binnenstad.” Daarmee geven partijen invulling aan ‘Nieuwegein Fair Trade gemeente’ en ‘Nieuwegein, meest inspirerende Millenniumgemeente 2010’.
De nieuwe locatie van de Wereldwinkel komt op de begane grond aan de zuidkant van het Stadshuis naast de ingang, aan het Stadsplein tegenover het nieuwe Stadstheater De Kom. De Wereldwinkel is de eerste van de maatschappelijke partners in het Stadshuis die het huurcontract tekent.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren