Katern

Wereldhockeytopper Maartje Paumen opent Hockeyseizoen bij MHC Nieuwegein

Afgelopen zaterdag heeft wereldtophockeyspeelster en strafcornerspecialist Maartje Paumen het hockeyseizoen van de Mixed Hockey Club Nieuwegein feestelijk geopend. Bij ontvangst op het complex liep ze door een door 160 jeugdleden gevormde erehaag over een oranje loper naar het hoofdveld. Na het welkomstwoord en een interview door voorzitter Patrick Werkhoven mochten 3 zenuwachtige jeugdleden, Rama de Jong, Veerle van de Veer en Bo van Hattum een paar vragen stellen. Aansluitend heeft Maartje Paumen een hockey clinic gegeven aan 18 uitermate gelukkige ingelote jeugdleden en een strafcorner clinic aan de toppers van de A- en B- jeugd.

De hoofsponsor van de hockeyclub, de Rabobank, heeft het samen met Maartje Paumen mogelijk gemaakt dat MHC Nieuwegein een onvergetelijke seizoen opening heeft beleeft. Hier hadden de MHC Nieuwegein leden nooit van durven dromen.

‘Iedereen was erg onder de indruk van haar inzet en geduld. Immers de rij met honderden handtekeningenjagers was erg lang, en toch telkens de aandacht en blijheid voor onze leden. Het was indrukwekkend om te zien. Maartje heeft een onvergetelijke indruk op MHCN achtergelaten. Super ontspannen en erg sympathiek naar onze leden, MHC Nieuwegein is klaar voor het nieuwe hockey seizoen’ aldus de voorzitter Patrick Werkhoven van de Mixed Hockey Club Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk