Wereldhave verwelkomt Dunkin’ en versterkt F&B-aanbod in Cityplaza Nieuwegein

Wereldhave en Dunkin’ versterken de samenwerking met een nieuwe overeenkomst voor een Dunkin’ store in Cityplaza Nieuwegein. Eerder maakte Wereldhave ook al bekend dat Starbucks per december 2021 een nieuwe koffiewinkel zal openen in Cityplaza.

De nieuwe winkel van Dunkin’, met een oppervlakte van circa 76 m², is gelegen aan het centrale middenplein van Cityplaza. De toevoeging van deze sterke food & beverage formule is in lijn met de Wereldhave strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven en versterkt het horeca aanbod van het centrum. Dunkin’ opent naar verwachting 17 november 2021 haar deuren.

Over Dunkin’
Dunkin’, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brands Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies. www.dunkin.nl

Over Cityplaza Nieuwegein
Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 5.5 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis. Cityplaza heeft een sterke regiofunctie en bedient naast Nieuwegein ook de omliggende plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk