Welzijn (2002/432)

Het college van burgemeester en wethouders gaat de raad voorstellen een ‘Platform Gehandicapten en Chro-nisch Zieken Nieuwegein’ op te richten en daarvoor een aantal faciliteiten ter beschikking te stellen. Het Platform gaat het college adviseren over de hoofdlijnen van beleid vanuit de optiek van mensen met een belemmering. Het platform zal onder meer omtrent zaken rond de Wet Voorziening Gehandicapten (WVG) om advies worden gevraagd. Het platform krijgt een grote mate van zelfstandigheid voor wat betreft samenstelling en werkwijze.

De realisatie van dit platform past in het streven van het college om beleid in samenspraak met de samenleving te ontwikkelen. Dit voorstel wordt op 6 februari besproken in de raadscommissie voor Stedelijk beheer, welzijn en sociale zaken (SWS) en op 28 februari in de gemeenteraad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren