Welkomstfeest Sinterklaas

Op zaterdag 12 november aanstaande is het dan zover, het welkomstfeest van Sinterklaas in Vreeswijk en Cityplaza. Op zaterdag 12 november a.s. komt Sinterklaas met zijn muzikale en klimpieten met zijn pakjesboot aan in Oud-Vreeswijk. Om 13.30 uur zal de Sint de Koninginnensluis passeren en langs Nieuw-Vreeswijk naar de Oude Sluis varen. Om 14.00 uur wordt Sinterklaas daar door burgemeester Backhuijs, een kinderkoor van de Willem-Alexanderschool en alle kinderen verwelkomd. Daarna volgt een rondrit per koets door Oud-Vreeswijk.

Tijdens de rondrit kunnen kinderen met ballonnen meelopen achter Sinterklaas en oplaten op de Handelskade. Sinterklaas zal daarvoor het sein geven.
De route van de rijtour is: Oude Sluis, Dorpsstraat, Koninginnenlaan, Handelskade tot de Cornewalstraat v.v. en Koninginnenlaan, waar op de hoek van de Dorpsstraat zijn rijtour om ca. 15.15 uur beëindigd en zal de Sint nog even langs de kinderactiviteiten lopen. Direct daarna zal Sinterklaas vertrekken naar winkelcentrum Cityplaza.

Het is de hele middag van 12.00 tot 17.00 uur feest in Vreeswijk. Want er zijn weer leuke kinderattracties in de Dorpsstraat, zoals een zweef- en draaimolen, een paar kramen met lekkers en zijn er leuke Sinterklaasspelletjes. Kinderen kunnen vanaf 13.00 uur ballonnen halen in de kraam van Intertoys bij de Oranjebrug om mee te doen aan een ballonnenwedstrijd.

Vanuit Vreeswijk gaat Sinterklaas naar de kinderen in Cityplaza. Daar zullen vanaf 15.15 uur al veel kinderen aanwezig zijn, want er zijn dan een aantal dans- en zangpieten op het nieuwe plein (Laag Raadstede) om er samen met de kinderen al een feest van te maken. Om 16.00 uur arriveert Sinterklaas bij het parkeerterrein West. Vanuit daar legt de Sint een route af door het overdekte winkelcentrum Cityplaza om vervolgens te eindigen bij het nieuwe plein (Laag Raadstede). Omstreeks 16.15 uur ontvangt Sinterklaas de kinderen op het podium.

Wil jij tevens kans maken op een huisbezoek van Sinterklaas? Ga dan snel naar deze facebook website en kijk hoe je mee kunt doen. Deze actie loopt t/m 27 november.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren