Wegwerkzaamheden Weverstede, Schakelstede en Voorstede

In de week van 8 april 2013 start de gemeente Nieuwegein met het definitief inrichten van de Weverstede, Schakelstede en de Voorstede in de Binnenstad van Nieuwegein. De woningen, winkels en bedrijven blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Enige hinder en overlast is echter niet te voorkomen. Alle aanwonenden, winkeliers en bedrijven hebben hierover op vrijdag 29 maart een buurtbericht ontvangen.

De huidige bestrating gaat eruit en er komen zwart gebakken stenen voor terug. De Voorstede krijgt een nieuwe asfaltlaag die aansluit op de Weverstede en de Schakelstede. Tot slot als alle werkzaamheden aan de markt gereed zijn wordt aan de zijde van de markt het trottoir aangelegd. Dit zal na de bouwvak plaatsvinden. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer van en naar de Binnenstad via de Zuidstedeweg. Zo zijn Cityplaza en de Weverstede alleen bereikbaar vanaf de Kapittelstede in de periode van 8 april tot en met 3 mei. Zodra dit gereed is volgen de werkzaamheden aan de Schakelstede. Deze zal van 6 mei tot en met 7 juni beperkt bereikbaar zijn. Al het verkeer wordt de wijk in en uitgeleid via de Nachtwachtstede, de Doorslag en de Koekoekslaan. De Voorstede wordt tot slot opnieuw geasfalteerd. Dit zal naar verwachting gebeuren vanaf 10 juni tot en met 21 juni. De Voorstede is gedurende de hele periode niet bereikbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren