Wegafsluitingen tijdens ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’

Naar aanleiding van het evenement ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’ op 19 december is tussen 18.00 en 22.00 uur een deel van Vreeswijk, inclusief een gedeelte van de Handelskade, afgesloten voor alle verkeer behalve voor wandelaars. De hekken voor afsluiting worden geplaatst: op de Wierselaan bij de Oranjestraat, Bernhardstraat bij de Wierselaan, Oranjestraat bij de Wierselaan, Lekstraat (met vooraankondiging bij de Beatrixsluizen), Lekboulevard bij de afrit naar Bovenmonde, Handelskade t.h.v. de Zuiderstraat, Henri Dunantlaan bij de Acaciastraat, ventweg Handelskade vanaf de Hazelaarstraat.

Parkeren is na 16.00 uur niet meer toegestaan langs de Oude Sluis, de Dorpsstraat en de ventweg Handelskade, tussen de Henri Dunantlaan en de Iepstraat, Raadhuisplein, Koninginnnenlaan aan de kant van de kerk en de Koninginnensluis, De wegsleepregeling die geldt voor de dinsdag- en donderdagmarkt is hier ook van kracht.

De route van de lijnbus zal in overleg tussen de gemeente en vervoersmaatschappij Connexxion tussen 18.00 en 22.00 uur worden gewijzigd. Tussen 19.00 en 22.00 uur wordt de straatverlichting gedoofd en wordt het dorp verlicht met duizenden kaarsen en fakkels rond de sluizen en in het openbaar groen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk