Weer twee gewapende overvallen in Nieuwegein

Vrijdagavond 24 oktober zijn weer twee winkels in Nieuwegein overvallen. Het gaat deze keer om de Nettorama aan de Hildo Kropstraat en de Super de Boer in het winkelcentrum Makadocenter. Twee weken geleden moesten de Super de Boer aan de Kauwenhof en de C1000 in Hoog Zandveld het ontgelden.

De politie kreeg om 20.15 uur melding van een gewapende overval in de Nettorama aan de Hildo Kropstraat. Twee of drie mannen kwamen de winkel binnen en bedreigden de caissières met een wapen. Zij verlieten de winkel met een nog onbekend geldbedrag.

Een paar minuten later, om 20.18 uur, kreeg de politie opnieuw melding van een gewapende overval, nu in de Super de Boer aan het Makadocenter. Hier waren drie mannen de winkel binnengegaan en bedreigden ook de caissières en servicebaliemedewerker met een wapen. Zij zijn er met een eveneens onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie was in beide gevallen binnen tien minuten ter plaatse, maar kon de daders niet op heterdaad aanhouden.

De politie onderzoekt de overvallen en neemt getuigenverklaringen op van diverse klanten die op het moment van de overvallen in de winkels aanwezig waren. De politie vraagt overige mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overvallen te maken heeft, contact op te nemen met de recherche Lekstroom via 0900 – 8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk